Vrijwilliger worden

Vrijwilligers van KissKiss

KissKiss wordt georganiseerd door mensen die de feesten voor de queer community een warm hart toedragen. Het kernteam is een klein groepje vrijwilligers die ongeveer maandelijks met elkaar vergaderen en op de avond zelf het feest in goede banen leiden. Per editie worden zij ondersteund door een aantal vrijwilligers die op de dag zelf helpen met opbouwen of bijvoorbeeld kaartjes scannen aan de deur.

Wil jij ook bijdragen aan het neerzetten van de KissKiss feesten? Dit kan op verschillende manieren en met verschillende frequentie. Kijk hieronder bij de vacatures voor iets dat je leuk lijkt en neem contact met ons op.

Vacatures

Hieronder lees je de verschillende vacatures die nu open staan. Spreekt dit je aan? Of wil je de KissKiss op een andere manier helpen? Neem dan contact met ons op via het: 

Contactformulier

Vacature scannen

Tijdens de KissKiss kunnen we altijd hulp gebruiken voor het scannen van de entreebewijzen aan de deur.

Wat doe je en wat verwachten we van je?

 • Je komt tijdens de KissKiss één uur helpen om te scannen bij de ingang. Dit gebeurt meestal met twee tegelijkertijd, dus je kan het ook samen met een vriend/vriendin doen.

Wat krijg je er voor terug van ons?

 • Gezelligheid aan de deur – je maakt heel laagdrempelig contact met bezoekers en hebt contact met een medescanner;
 • Een gratis kaartje voor het feest!

Vacature algemeen commissielid

De KissKiss commissie leden houden zich bezig met alles dat nodig is om een succesvolle editie neer te zetten. Daarbij moet je denken aan het uitwerken van het thema, boeken van acts, dj’s en fotograaf, huren decor, pr, social media, planning, etc.

Wat doe je en wat verwachten we van je?

 • Je vergadert gemiddeld één keer per maand met het team om zaken te bespreken en taken te verdelen.
 • In aanloop naar de KissKiss werk je je eigen actiepunten uit.
 • Je helpt samen met het hele team mee met op- en afbouwen van de KissKiss.
 • Soms moet er tijdens de KissKiss tussendoor wat worden gedaan en kan het zijn dat je moet helpen.

Wat krijg je er voor terug van ons?

 • De mogelijkheid om met jouw ideeën de KissKiss te verbeteren
 • Gezelligheid met ons team
 • Unieke ervaringen opdoen in het organiseren en plannen
 • Gratis meefeesten

Vacature commissielid social media

We zoeken een nieuw lid voor ons team die de Instagram en Facebook van de KissKiss wil beheren en invullen. Jouw nieuwe inzichten en toevoegingen zijn meer dan welkom. Naast het bijhouden van onze social media denk je tijdens onze vergaderingen mee over de invulling van onze edities. En natuurlijk ben jij ook aanwezig op de KissKiss en bij de op- en afbouw. Tijdens die momenten houd jij in de gaten of er dingen zijn die je ook kunt weer met ons publiek kunt delen, zoals een tipje van de sluier van het decor. 

Dit levert je natuurlijk veel op!

 • Ervaring opdoen in het promoten van een groot feest;
 • Een leuk team waarmee je samen iets moois neerzet voor de community;
 • Veel ruimte voor eigen inbreng en ideeën over de KissKiss-edities;
 • Gratis meefeesten!
Logo COC regio Nijmegen

COC vrijwilliger

Staat er geen specifieke KissKiss vacature bij die je aanspreekt, maar wil je wel vrijwilligerswerk doen voor de regenbooggemeenschap in de regio? De KissKiss is onderdeel van COC regio Nijmegen, waar altijd hulp welkom is. Kijk daarom ook eens bij deze vacatures.

Laatste evenementen

Twee ineengeslagen handen met lijnen in de kleuren van de progress flag.
Events

United Colours of KissKiss – 17 juli ’24

Breng op de Roze woensdag van de Vierdaagse feesten samen met KissKiss extra kleur tijdens Kelfkensbos Festival. Ook dit jaar hebben we weer twee geweldige podia, waar jullie van ons…
Events

KissKiss Goes Camp(ing) – 13 april ’24

We gaan kamperen! Maar dan wel camp. Stort je in het camp(ing) leven en beleef de lentekriebels op deze avontuurlijke KissKiss editie. Of je nu houdt van survival of glamour,…
Events

KissKiss XX Bloemerbar – 10 februari ’24

KissKiss XX Bloemerbar. In deze samenwerking maken we een uitstapje naar jouw favoriete danscafé! Deze heerlijke house hub met een rauw Berlijns randje opent 10 februari haar deuren voor KissKiss.…