Vrijwilliger worden

Vrijwilligers van KissKiss

KissKiss wordt georganiseerd door mensen die de feesten voor de queer community een warm hart toedragen. Het kernteam is een klein groepje vrijwilligers die ongeveer maandelijks met elkaar vergaderen en op de avond zelf het feest in goede banen leiden. Per editie worden zij ondersteund door een aantal vrijwilligers die op de dag zelf helpen met opbouwen of bijvoorbeeld kaartjes scannen aan de deur.

Wil jij ook bijdragen aan het neerzetten van de KissKiss feesten? Dit kan op verschillende manieren en met verschillende frequentie. Kijk hieronder bij de vacatures voor iets dat je leuk lijkt en neem contact met ons op.

Vacatures

Hieronder lees je de verschillende vacatures die nu open staan. Spreekt dit je aan? Of wil je de KissKiss op een andere manier helpen? Neem dan contact met ons op via het: 

Contactformulier

Vacature opbouwen

Bij het organiseren van de KissKiss werken we vaak met een thema dat we in de aankleding zichtbaar willen maken. Sommige thema’s lenen zich daar goed voor en dan is er dus ook veel om op te bouwen. Een andere editie doen we het weer wat rustiger aan. We zoeken vrijwilligers die het leuk vinden ons (af en toe) te helpen met het opbouwen.

Wat doe je en wat verwachten we van je?

  • Helpen opbouwen en aankleden op de dag (middag) van de KissKiss.

Wat krijg je er voor terug van ons?

  • Nieuwe contacten in de community en gezelligheid;
  • Een kijkje achter de schermen bij KissKiss en Doornroosje;
  • Een gratis kaartje voor het feest!

Vacature scannen

Tijdens de KissKiss kunnen we altijd hulp gebruiken voor het scannen van de entreebewijzen aan de deur.

Wat doe je en wat verwachten we van je?

  • Je komt tijdens de KissKiss één uur helpen om te scannen bij de ingang. Dit gebeurt meestal met twee tegelijkertijd, dus je kan het ook samen met een vriend/vriendin doen.

Wat krijg je er voor terug van ons?

  • Gezelligheid aan de deur – je maakt heel laagdrempelig contact met bezoekers en hebt contact met een medescanner;
  • Een gratis kaartje voor het feest!

Laatste evenementen

Rainbowflags and a shuttle in the sky.
Events

Eurogames Official Closing Party – 30 juli ’22

English follows Dutch. EuroGames afsluitend feest in De Vereeniging In samenwerking met de EuroGames mogen wij met trots aankondigen dat de KissKiss op 30 juli een speciale editie mag organiseren,…
Events

Vampire Ball – 23 april ’22

Hier vind je een indruk van deze Vampire Ball editie van de KissKiss. Het was weer een geslaagde avond. We zien jullie graag terug bij de volgende editie! KissKiss is…
Foto van de strandtent
Events

Valentines edition – 5 maart ’22

Tijdens de Valentines editie is er onder de verliefde blik van cupido gedanst en gesjanst. Met behulp van de puzzelstukjes die door de crew is verschaft is men vurig op…