FAQ

Zoek je antwoorden

Waar kan ik kaarten kopen?

Tickets zijn te koop bij ‘ik ben aanwezig’. Check de ticketknop in het menu, op de homepagina of onze socials voor de link voor de komende editie. Leden van Dito en COC kunnen voor gereduceerd tarief een COC/Dito kaartje kopen als ze hun ledenpasje meenemen bij de controle aan de deur.

Hoe laat begint het feest?

Een reguliere KissKiss is van 23:00 tot 5:00 uur. Deze tijden kunnen afwijken als het feest niet bij Doornroosje is georganiseerd of bij een early edition.

Is er een dresscode voor de KissKiss?

We hebben geen specifieke dresscode. Draag vooral waar jij je prettig in voelt. Als je iets met een thema wil doen, dan moedigen we dat van harte aan.

Kan ik kaarten vanaf mijn mobiel laten scannen?

Ja, dat is mogelijk. Zet dan je helderheid even omhoog.

Hoe oud moet ik zijn?

Vanaf 16 jaar ben je welkom op de KissKiss, tenzij anders aangegeven. Dit kan bijvoorbeeld anders zijn als de KissKiss niet in poppodium Doornroosje plaatsvindt. Let op! Er wordt alleen alcohol geschonken aan 18 jaar en ouder.

Is er een garderobe?

In Doornroosje is er een gratis bewaakte garderobe. Als de editie op een andere locatie plaatsvindt, kijk dan bij de informatie over die editie voor praktische informatie.

Kan ik met een rolstoel naar binnen?

Zowel de Rode als Paarse zaal van Doornroosje zijn toegankelijk voor rolstoelen. Bezoekers in een rolstoel kunnen als eerste het pand binnen en mogen daartoe vooraan in de rij aansluiten. Er zijn voor rolstoelen toegankelijke toiletten aanwezig. De bars hebben geen verlaagd deel en er is geen rolstoelplatform. De beste positie in de zaal is rechts of links voor het podium (niet in het midden). Buiten Doornroosje kunnen de mogelijkheden afwijken. Mocht de editie ergens anders plaatsvinden en je wilt hier meer over weten in verband met de toegankelijkheid, neem dan gerust contact op.

Wanneer start de kaartverkoop?

We hebben geen vaste data voor aanvang van de kaartverkoop, maar als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief of onze sociale media kanalen (Facebook en/of Instagram) volgt hoef je die niet te missen.

Is er ook kaartverkoop aan de deur?

Nee, er is geen kaartverkoop (meer) aan de deur. Als de editie nog niet is uitverkocht blijft de online kaartverkoop open. Zo kun je, als het feest niet uitverkocht is, nog wel last-minute kaarten kopen.

Wie organiseert de KissKiss?

De KissKiss wordt volledig door vrijwilligers georganiseerd en is onderdeel van COC regio Nijmegen. Wil je een handje helpen? Kijk dan bij de vacatures.

Wat doen jullie met de opbrengst van de kaartverkoop?

De opbrengst van de kaartverkoop wordt gebruikt om de KissKiss te organiseren en het restant gaan naar het COC regio Nijmegen die het gebruikt om lokaal projecten mee te financieren.

Wat doen jullie met gevonden voorwerpen?

Voor gevonden voorwerpen kun je terecht bij de locatie. Bij de FAQ van Doornroosje vind je meer informatie hierover voor de edities op die locatie.

Kan ik promotie maken voor mijn eigen feest of organisatie?

Niet zonder toestemming en dan enkel voor non-profit organisaties. Neem contact met ons op via het contactformulier om de mogelijkheden te bespreken.

Nog andere vragen? Neem contact met ons op!

Contactformulier